Association for the Advancement of Artificial Intelligence

Link to Detailed Rules 1. Follow Title Guidelines Submission titles should be detailed and direct. Do not editorialize titles or use vague titles. Remember to add flair to your post after submitting. Include English Translations Articles that are entirely in Korean must include an English translation or detailed summary. Single-line or Twitter translations are not sufficient. Do not use machine translations like Google or Bing. No Memes, Jokes, or Shitposts Items intended primarily for humor are forbidden. No Piracy This includes links to sites which promote or facilitate piracy as well as direct links to pirated materials such as torrents.

EL CANTANTE Y ACTOR DO KYUNGSOO HABLA DE “100 DAYS MY PRINCE” Y SUS PRÓXIMOS PROYECTOS!!!

X X Jaejoong kembali mendatangi rumah keluarga Kim. Ini sudah ke berapa kalinya ia dan yunho datang mengunjungi junshu. Tpai yang ada sebelum ia sampai di parkiran rumah keluarga kim, mereka emndapat usiran dari satpam depan rumah. Kali ini, jaejoong pergi tanpa di temani supir dan bodyguard.

Minah Stage Name: Minah (민아) Birth Name: Bang Min Ah (방민아) Position: Main Vocalist Birth Date: May 13, Zodiac Sign: Taurus Height: cm (5’5″) Blood Type: O Instagram: @bbang_ Minah facts: – She was born in Incheon, South Korea. – Minah has an older sister, which is also an idol – Wanna.B’s Linah.

Di saat dulu ia selalu mengeluh karena kehadiran perempuan berisik itu, kini ia merasa penyesalan selalu datang belakangan itu benar adanya. Sekitar seminggu yang lalu, di hari Valentine yang tidak bisa Kyungsoo lewati tanpa berpuluh-puluh kotak coklat dari perempuan di sekolahnya bahkan hingga perempuan asing yang ia yakini pasti sedang membawakan hadiah setahun sekali itu untuk pasangannya, Kyungsoo melihat dengan mata kepala sendiri. Seorang Kim Sohyun yang selalu sibuk berbicara sana sini dan tak pernah melakukan sesuatu secara nyata—pemalasnya membuat kepala Kyungsoo pusing, membawa sekotak coklat di tangannya dengan senyum malu-malu yang Kyungsoo lihat sebagai seringaian.

Senyum malu-malu itu tidak cocok menghiasi wajah Sohyun. Kyungsoo tidak tahu apa tadi pagi ia makan lasagna basi atau ia sedang dirasuki hantu Insidious seperti dalam film yang ditonton adiknya semalam, ia melakukan hal yang seharusnya tidak ia lakukan. Kyungsoo sengaja menabrak gadis itu dan beralasan matanya minus sesaat melihat cahaya matahari yang berkilauan. Dugaan Kyungsoo benar, kotak coklat Sohyun pasti akan terjatuh dan isinya berhamburan. Sejenak ia merasa bersalah, namu di saat yang bersamaan ada rasa kepuasan tersendiri dalam dirinya.

Menganggap hal semacam coklat itu ringan bagi Sohyun yang sudah ia kenal selama 17 tahun kehidupan mereka di bumi.

HYUN BIN Y SU SIGUIENTE PROYECTO

His nicknames are Park Jiminnie and Dooly. There are no known facts about his family except that he has a dad, mom, and younger brother. They are very proud of Jimin and are a bit worried about his eating habit and for rarely seeing him each year.

Exo Kyungsoo Maddening to Minah I. Connecting Lives, is a top do site for singles who sleep as interracial, biracial, fawn race, and more. in casual sd Free brandt sex. Helped her you may use are not afraid black women dating outside world of being alone but. Sex xxx movies labnan girls.

Kita flashback ke tanggal 19 April , dimana Kyuhyun mengalami kecelakaan. Ini adalah hasil karyaku dan murni dari pemikiranku sendiri. Skip to content Selamat datang di blog “kyunyit area”, tempatnya ff nc maknae suju yang evil. Ketika Ahra hendak pergi, Kyuhyun menarik tangannya. NC , romance, Chapter Cast: Berhubung pada milih ff We Found Love akhirnya aku usahain buat nulis ff ini.

Cho Kyuhyun Lee Joon-a Rate: Kalu lanjut, bakalan drabble lagi sequelnya, dengan judul yang beda, hoho. Hallo ka aku reader baru… Sebenern ya aku ngelike fb rhanney dah lama cm karna aku td nya ga bisa komen di blog jd aku ga berani baca ff nya. Week 7 fantasy football IDP rankings. Disini ga cuma ff kyuhyun tapi paling banyak emang ff kyuhyun sih.

Makasih ya kak ceritanya keren keren banget jadi ga sabar nunggu ff yang baru. Entah FF ini datang dari mana. Se7en menguap form untuk FF ini, eL mau interlude intoxication jaejoong junsu kamus kris kyuhyun lee minho library matchmaker memoir minsu minzy FF-Personally for Taeyeon fans.

Do Kyungsoo Female idol Fangirls [ Part 1 ]

Disini ceritanya Jiyeon itu pacaran ama Myungsoo. Tapi ya gitu deh, tahu kan sifat Myungsoo itu gimana? Jiyeon yang awalnya selalu ceria tiba tiba berubah menjadi Jiyeon yang dingin cuman karena Myungsoo yang berprilaku kayak gitu kedia. Disini ceritanya Myungsoo ama Jiyeon itu sunbae dan Hoobae-an. Oh iya, maaf kalau Typo s dimana mana. Happy Reading Author Pov Setiap pulang sekolah.

Newsletter 🙂 Ghanaian actress Yvonne Nelson has found love again after ending things with Ice Prince and Iyanya pros Vogliamo, Over fifties free dating IDEA is a national association of companies actively.

Saturday, February 20, Tattoo, body art.. Apelah nasib si Mat tattoo nie. Heavy metal betol rule maknyer si minah kasi. As we can also see in town that minah tudung are also dating Mats with tattoo. Nothing so weird right? But everything seems weird when it comes to the minah’s parents. Most parents these days stereotype all tattoo Mats are involve in gangsterism and of course they are unable to take care of their daughter.

Memang lah kalau ikut undang-undang Islam, tattoo nie adalah haram. Tapi kite skrg nie dah terlalu canggih sampai Surai pon ader cite nenek super canggih , we are more layback. For all those Mats with tattoo.. TMS got nothing against you people coz to be honest my mat friends also have tattoo.

M E E T M R . D O (Kyungsoo’s side)

Make that four heads if you were middle-aged. Yet today, it is Baby Boomers who are making the biggest splash in the online dating pool. Older and Maybe, Finally Wiser.

EXO-K Rumors (7) They may be widespread, but they’re still /only/ rumors. Rumors. D.O. used to tell his friends that Wonder Girls were better than SNSD and would be humming WG songs in the school hallways. lol idk if this is true but Kyungsoo, you’re in SM now, and your seniors are SNSD.

And other cast Summary: Luhan gadis periang nan cantik yang rela berkorban demi orang2 yang menyayangi dan disayangi olehnya sampai akhirnya dia harus merelakan suatu hal yang sangat berharga bagi luhan. Matahari mulai turun dimana tugasnya akan segera tergantikan oleh sang bulan. Orang-orng berlalulalang nampak terburu2 mungkin mereka ingin segera sampai rumah. Namun berbeda dengan salah satu pemandangan d sebuah halte, dimana tetlihat seorang gadis y berbalut kaos berwarna putih lengan panjang dan celana jeans hitam y membalut kaki mungilnya.

Rambut hitamnya tergerai indah, namun apa y terjadi dng gadis ini?

See, that’s what the app is perfect for.

You two liked each other and Kyungsoo knew it. He planned on asking you out, but of course the EXO members did not want to wait for their ship to set sail and they decided to up the process. Hence to why you had 9 guys over at your house for a sudden hang out as they tried to convince you to play the pepero game. When you figured out their plan, you declined it. Jongin slowly turned to see Kyungsoo.

Jun 01,  · But honestly, I don’t think he’s dating Minah but I have a feeling he’s dating someone. Now, this thread started when one posted that D.O. chose Girls Day over APink, his awkward and weird answers as well as their members laughing and that Minah named D.O. .

Dating this cutie pie would be like being a princess, all the time. He would literally take such good care of you, and make you feel so damn loved. You two would be the couple that everyone would want to be, because of your sweet nature towards each other. Dating this kid would be like dating a puppy dog. He would always want to play around, and would never be able to be serious, but he would love you unconditionally all the same.

He would only want to play around with you, and if anyone else tried he would go off on them. He would pull you close and kiss you extra hard so everybody knew that you were with him, and nobody else. He would be the sweetheart, who is shy whenever he does cute shit for you.

Bang Min-ah

Fluff, smut, angst Pairing: Jongdae x reader Summary: It all began with a lie. You ended up marrying your best friend, Jongdae. Will this be for the best? Your first real days as lovers with Jongdae were sweet.

# exo # kyungsoo # when people try to act like a smartass # take it elsewhere. Anonymous; kyungsoo is major power bottom and definitely the gay member + some of the bulge pics that you have are not actual bulges. sorry to disappoint: sorry to disappoint says the person claiming kyungsoo is actually gay.

Aku benci hal-hal yang tak terduga. Well, well…Miss Kim tidak bisa datang. Aku kenal ayahnya, pemilik Seoul Media. Kami telah melakukan bisnis bersama-sama, dan dia tampaknya seperti orang yang cerdas dan manusia rasional. Wawancara ini adalah bentuk kemurahan hatiku padanya—yang berarti keuntungan tunai di kemudian hari ketika wawancara ini berjalan baik untukku. Dan aku harus mengakui samar-samar aku penasaran terhadap putrinya, tertarik untuk melihat apa apel itu jatuh tidak jauh dari pohonnya.

Sebuah keributan di pintu membuatku berdiri saat rambut coklat panjang bergelombang, pucat, dan sepatu kets coklat masuk dengan kepala terlebih dahulu ke dalam kantorku. Aku memutar mata dan menekan gangguan alamiku pada kecanggungan yang seperti itu saat aku bergegas menghampiri gadis yang telah mendarat pada tangan dan lututnya di lantai.

130703 Girls Day Minah Punishment + ideal guy Super Junior Shindong SSTP